Image of Olga Kurylenko

Olga Kurylenko

Sorry, couldn't find any biography for Olga Kurylenko. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Nov 14, 1979 In Berdyansk, Ukraine
Movie/TV Credits:
38
First Appeared:
In the movie L'annulaire 2005-06-08
Latest Project:
Movie Matin Calme 2021-12-31
Known For
Filmography
Movie Matin Calme Alice 2021-12-31
Movie Η Φρουρός Klara 2021-03-05
Movie 猎狐行动 2021-01-08
Movie Black Widow Red Room Widow 2021-07-07
Movie Ο Κόλπος της Σιωπής Rosalind 2020-08-20
Series Romance 2020-05-18
Movie The Room Kate 2019-09-12
Movie L'Intervention Jane Andersen 2019-01-30
Movie The Courier The Courier 2019-11-22
Movie Οι Μεταφραστές Katerina Anisinova 2019-12-20
Movie Ο Τυχοδιώκτης Του Παρισιού The Baroness 2018-12-19
Movie Ο Johnny English Ξαναχτυπά Ophelia Bhulatova 2018-09-13
Movie Mara Kate 2018-08-22
Movie Ο Άνθρωπος Που Σκότωσε Το Δον Κιχώτη Jacqui 2018-05-19
Movie Dans la brume Anna 2018-04-04
Movie Ο Θάνατος Του Στάλιν Maria Veniaminovna Yudina 2017-10-20
Movie Gun Shy Sheila 2017-09-08
Movie Θα Σε Περιμένω, Πάντα Amy 2016-01-14
Movie Μια Υπέροχη Μέρα Katya 2015-08-28
Movie Momentum Alexis Farraday 2015-10-15
Movie The Water Diviner Ayshe 2014-12-25
Movie Ο Άνθρωπος του Νοέμβρη Alice Fournier 2014-08-27
Movie Vampire Academy Headmistress Kirova 2014-02-07
Movie Oblivion Julia 2013-04-10
Movie Μέχρι το Θαύμα Marina 2013-02-22
Movie Επτά Ψυχοπαθείς Angela 2012-10-12
Movie Ο Κυνηγημένος Anna Brandt 2012-08-23
Series Magic City Vera Evans 2012-03-30
Movie There Be Dragons Ildiko 2011-03-25
Movie Σιωπηλός Εχθρός Etain 2010-02-15
Movie Kirot Galia 2009-12-03
Movie À l'est de moi La prostituée russe 2009-01-28
Movie Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: Quantum of Solace Camille Montes 2008-10-31
Movie Max Payne Natasha 2008-10-15
Movie Hitman: Εκτελεστής 47 Nika Boronina 2007-11-21
Movie Le serpent Sofia 2007-01-10
Movie Παρίσι, σ' Αγαπώ La vampire (Quartier de la Madeleine) 2006-06-21
Movie L'annulaire Iris 2005-06-08