Image of Laura Birn

Laura Birn

Sorry, couldn't find any biography for Laura Birn. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 25, 1981 In Helsinki, Finland
Movie/TV Credits:
37
First Appeared:
In the movie Pieni sydän 2001-12-04
Latest Project:
Series Foundation 2022
Known For
Poster of Ensilumi
Poster of Eden
Poster of Jäät
Poster of Hengittämättä ja nauramatta
Filmography
Series Foundation Demerzel 2022
Movie Ensilumi Teacher 2020-10-16
Movie Viimeiset Riitta 2020-09-22
Movie Eden Laura 2020-08-07
Movie Seurapeli Veronika 2020-06-25
Movie Kill Anneli Kaisa 2020-06-11
Movie Helene Helene Schjerfbeck 2020-01-17
Movie Kaksi ruumista rannalla Younger woman 2019-03-07
Movie The Birdcatcher Anna 2019-03-08
Movie Μπαγιονέτα: Μαχητής Ξανά Sarita 2018-11-09
Movie Tyhjiö Pihla Sucksdorff 2018-09-28
Series Οι Αθώοι Elena 2018-08-24
Movie Kääntöpiste Veera 2018-03-02
Movie 95 Essi 2017-12-25
Movie Syysprinssi Inka 2016-10-14
Movie Alma de Sant Pere Susana 2016-09-20
Movie Henkesi edestä Kiia 2015-02-27
Movie Armi elää! Leena 2015-03-20
Movie The Ones Below Theresa 2015-10-14
Movie The Girl King Countess Erika Erksein 2015-12-11
Movie Το Μονοπάτι του Θανάτου Leila Alvarez 2014-09-18
Movie Leijonasydän Sari 2013-10-18
Movie Mieletön elokuu Kaarina Suo 2013-10-04
Movie En som deg Anna 2012-10-19
Movie Puhdistus Aliide Truu (Young) 2012-09-07
Movie Vuosaari Iiris 2012-06-08
Movie Jäät Paula 2010-10-04
Movie Ralliraita 1 Aija 2009-02-27
Movie Korkein oikeus Elisa 2008-10-17
Series Suojelijat Teresa 2008-03-04
Movie 8 päivää ensi-iltaan Vilma 2008-01-25
Movie Joulutarina Aada 2007-11-16
Movie Rock'n Roll Never Dies Mother at young 2006-12-21
Movie Lupaus Mona Moisio 2005-09-15
Movie Helmiä ja sikoja Laura 2003-08-29
Movie Hengittämättä ja nauramatta 2002-07-25
Movie Pieni sydän Sini 2001-12-04